Yritys 2018-06-25T16:48:48+03:00

Lakipalvelut vuosien kokemuksella

Asiakaslähtöinen lakimies palveluksessasi

Talousjuristit on toiminut Helsingin Mikonkadulla sijaitsevassa Aikatalossa vuodesta 1993. Perustajaosakkaallamme Markku Laineella on vuosikymmenten kokemus liike-elämästä ja liikejuridiikasta. Markku on valmistunut juristiksi vuonna 1968 ja ennen Talousjuristien perustamista hän toimi pitkään helsinkiläisissä liikepankeissa nimenomaan yritysrahoituksen parissa.

Talousjuristit perustettiin auttamaan ihan tavallisia yrityksiä liiketoimintaan liittyvien haasteiden parissa. Juridiikan tuntemuksen lisäksi siinä auttaa olennaisesti kokemus liike-elämästä ja bisneksen tekemisestä.

Toimintatapamme on tuottaa palvelut asiakaslähtöisesti, asiakkaamme liiketoiminnallinen etu tunnistaen. Haluamme olla asiakkaillemme olohuone – yrityksen oma lakiosasto, joka on mukana jokapäiväisessä liiketoiminnassa.

Hinnoittelumme perustuu toimeksiannon vaatimaan ajankäyttöön, vaikeuteen, vastuullisuuteen ja kiireellisyyteen. Hinnoittelemme toimenpiteet yleensä toimeksiannon vaatiman ajankäytön mukaan, mutta erikseen sovittaessa annamme toimeksiannosta etukäteen kiinteähintaisen urakkatarjouksen.

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää

Olemme kaikenkokoisten yritysten oma lakiosasto ja yksityishenkilöiden luotettava kumppani lakiasioissa.
Ota yhteyttä